Entiteit voor medische informatie

Medicijnen

Met een laser ontharen? Weg met overmatige haargroei!

Zowel voor veel vrouwen als voor mannen geldt dat ze zich erg hard storen aan de haargroei waarvan sprake is op hun lichaam. Uiteraard spreekt het voor zich dat je ervoor kan kiezen om regelmatig te scheren of te epileren, maar dit kan uiteindelijk leiden tot huidirritaties en wat bovendien ook te denken van zogenaamde stoppels? Bovendien is het zo dat dit behoorlijk wat tijd in beslag neemt terwijl de haartjes veelal snel terugkeren. Met een laser ontharen zorgt er in de praktijk voor dat je kan rekenen op een aantal interessante voordelen. Benieuwd wat deze voordelen nu precies zijn? Dan is het doornemen van de informatie hieronder met zekerheid een interessante keuze. 

Waarom kiezen voor met een laser ontharen? 

Er wordt in de praktijk naar met een laser ontharen verwezen als zijnde een permanente vorm van ontharing. Dit gezegd hebbende is het in de praktijk wel zo dat je er rekening mee moet houden dat er geen enkele garantie bestaat dat de haartjes niet terug zullen komen. In principe is het dan ook zo dat specialisten uitgaan van een vermindering van de haargroei met zo’n slordige 80 à 90 procent. Dit is uiteraard nog altijd heel wat meer in vergelijking met andere ontharingsapparatuur welke op de markt zijn terug te vinden. In principe is het zo dat er dan uiteindelijk alleen nog maar dunne haartjes over zullen blijven. Gelukkig geldt voor deze haartjes dat ze doorgaans zo zacht zijn dat ze helemaal niet storend zijn, integendeel. Indien je dus met andere woorden komaf wil maken met vervelende haargroei op je lichaam kan kiezen voor met een laser ontharen zeker en vast interessant zijn.

Met een laser ontharen? Dit zijn alle voordelen! 

Ga je met een laser ontharen? Dan zal je direct kunnen vaststellen dat er kan worden gerekend op een aantal zeer interessante voordelen. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat de haargroei logischerwijs aanzienlijk wordt verminderd. Dit gezegd hebbende zijn er ook nog andere voordelen waar je op kan rekenen, namelijk: 

  • Alleen de haartjes worden behandeld waardoor de omliggende huid intact blijft;
  • De structuur van de huid zal merkbaar gladder worden;
  • Je zal geen last meer ondervinden van huidirritaties; 
  • Je zal je niet zo vaak meer hoeven te scheren en te harsen; 

Wil jij eveneens kunnen rekenen op de voordelen die we hierboven voor jou hebben beschreven? Dan kan de keuze voor met een laser ontharen in de praktijk zeer snel zijn gemaakt. 

Voor wie is deze behandeling precies beschikt?

Er wordt in de praktijk vaak vanuit gegaan dat met een laser ontharen alleen maar een geschikte keuze is voor dames. Dat is niet zo. Ook voor heren geldt in de praktijk dus met andere woorden dat ze vaak aanspraak kunnen maken op deze behandeling. Ondanks het feit dat iets meer weelderige haargroei bij mannen uiteraard een stukje normaler is dan bij vrouwen moet het gezegd dat dit door heel wat mannen toch als zeer vervelend wordt ervaren. Met een laser ontharen kan dit probleem ook voor deze doelgroep aanpakken. Lijkt dit jou als man dus met andere woorden ook wel interessant? Dan kan je zeker en vast ook voor deze optie kiezen! 

Dit vind je misschien ook leuk